top of page

Policy

- Om een afspraak te maken dien je een aanbetaling te doen van: €30 De aanbetaling wordt in geen enkel geval geristitueerd. De afspraak kan kosteloos verplaatst worden indien afspraak 48 uur van te voren is gecanceld. (Werkdagen) Hierna word er 50% van de afspraak in rekening gebracht. Geen uitzonderingen.

- Het resterende bedrag wordt op de dag van de afspraak betaald, voordat je de deur uit gaat. 

 

- Kom zonder enige nagellak, acryl/gel resten op je nagels, behalve als wij een opvul hebben gepland, Ik voer geen behandeling uit op kunstnagels die zijn geplaatst door een ander omdat ik mijn eigen basis wil leggen, zodat ik je garantie kan aanbieden. Mocht je nog nagels ophebben zonder het te hebben doorgegeven, moet ik je helaas wegsturen ivm te weinig tijd.

 

- Geen extra personen meenemen!

 

- Kom alstublieft op tijd. Bij meer dan 15 minuten te laat ben ik genoodzaakt de afspraak te annuleren en wordt er 50% van de afspraak in rekening gebracht. Meld het even mocht je te laat komen, bellen ivm aan het werk zijn. Wij overleggen dan of je nog kunt komen!

 

- Niet eerder komen dan tijd van afspraak i.v.m. ruimte.

 

- Tijdens de behandeling wordt er niet gegeten. Wegens geen goede hechting van de nagels. Als er toch gegeten wordt vervalt de garantie per direct. Kijk ook aub uit met bijv. door de haren gaan, gezicht aanraken, tegen kleding aan komen!

 

- 1 week gratis garantie BINNEN garantie periode. Deze garantie vervalt indien de nagels opzettelijk (onbewust) zijn beschadigd. Bijv plukken, nagelbijten, of als u uw nagels als gereedschap gebruikt. Neem altijd bij beschadiging meteen contact op.

 

- NailsbyGiiGii is niet aansprakelijk voor schade van welk aard dan ook, ontstaan door dat de klant onjuiste of onvolledige informatie heeft verstrekt over: relevante lichamelijke aandoeningen, medicijn gebruik, werkzaamheden, of bij schade/trauma aan nagels door bijv: Allergie, nagelbijter, stoten/breken of klemmen.

 

Houd er rekening mee dat zodra u uw aanbetaling heeft gedaan, u akkoord gaat met mijn beleid. Het is erg belangrijk dat u alle voorwaarden leest en begrijpt voordat u boekt om miscommunicatie te voorkomen. Stel gerust al uw vragen voordat u een afspraak boekt.

bottom of page