top of page

FAQ

FAQ Questions. Is your question not here? Just send me a message!

- Hoe meet ik mijn nagels?

Er is een maattabel met instructies. Ik vraag al mijn klanten om hun nagels op te meten voordat ze een bestelling plaatsen. U kunt ook een voorbeeld maat pakket bestellen voor € 5, -. Aangepaste formaten zijn ook beschikbaar! Als uw nagels niet overeenkomen met de afmetingen van de maattabel, laat dan een opmerking achter met de juiste maat voor elke hand.

 

NailsbyGiiGii is niet verantwoordelijk als er een verkeerde maat wordt besteld of doorgegeven!

- Kan ik de press on's hergebruiken?

Ja! Het gebruik van nageltabs om de nagels aan te brengen, maakt het gemakkelijk om ze opnieuw te gebruiken. Voor degenen die nagellijm gebruiken, zou ik aanraden om een ​​(goedkope) elektrische nagelvijl aan te schaffen. Wrijf/vijl eventuele lijmresten op de achterkant van de nagels voorzichtig weg, zodat u ze opnieuw kunt gebruiken.

 

-Hoe lang kan ik mijn nagels bewaren?

Het hangt ervan af hoe goed u uw natuurlijke nagels voorbereidt voordat u ze aanbrengt, de manier waarop u ze gebruikt / verzorgt! En uw keuze van lijm (lijm, nageltabs)

Met nageltabs kun je ze ongeveer 1 tot 3 dagen dragen. Met nagellijm 1-3 weken. Het is beter om de nagels na 2 weken te verwijderen omdat ze uitgegroeid zijn en uit balans zullen zijn.

Ze kunnen opnieuw worden gebruikt nadat u ze heeft verwijderd!

 

- Kan ik op het laatste moment wijzigingen aanbrengen?

Als je het gevoel hebt dat je de verkeerde maat of vorm hebt gekozen, moet je me meteen een e-mail sturen. Wacht niet met het aanbrengen van wijzigingen. Ik zou het ontwerp graag 100% naar wens willen veranderen, maar er kunnen geen wijzigingen worden aangebracht als ik ben begonnen met het maken van de nagels.

Je nagels worden gemaakt met de gekozen maat, ontwerp en vorm, tenzij anders vermeld. GEEN RESTITUTIES, RUILEN.

- Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb geplaatst?

De tijd voor elke bestelling is tussen de 7-14 dagen. Dit is niet inclusief wanneer nagels worden verzonden.

 

- Kun je de nagels binnen 7 dagen maken?

Ik bied RUSH MY ORDER toe aan bestellingen zodat ze binnen 7 dagen worden  verstuurd voor + € 10 (afhalen, verzending is niet inbegrepen in deze 7 dagen

- Hoe kan ik een afspraak maken als het via de website niet mogelijk is?

Ivm drukte is mijn agenda voor nieuwe klanten vaak dicht. Volg mijn social media accounts om op de hoogte te blijven van plekken voor nieuwe klanten. Je kunt mij ook altijd een berichtje sturen met een duidelijk bericht van wat je zou willen, en dan zal ik jou laten weten wanneer mijn eerstvolgende plek is voor een nieuwe klant!

- Waar ben je gevestigd?

Ik ben gevestigd in Zaandam, Sluispolderweg. Ter hoogte van de Coentunnel. Gratis parkeren voor de deur of via OV makkelijk te bereiken. 8 minuten lopen vanaf bushalte de vlinder.

 

-Hoe lang duurt een afspraak ongeveer?

Het hangt ervan af wat je precies wilt voor jou afspraak. Bij elke afspraak is een manicure inclusief.

Natural nail treatment met Biab duurt ongeveer 70 min. Gel vanaf 120 min.

Acryl set beginnend vanaf 75 min.

Wil je hand painted nail art? (Characters/3D Handprinted)

Hou er dan rekening mee dat je wat langer zit! Handgetekende nail art duurt nou eenmaal langer, ook ben ik perfectionistisch. Dus geduld en gezelligheid is een must! :)

We willen graag weten wat je denkt
BeoordelenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigBeoordelen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page